Előfizetői tartalom

Lekerült Hernádi az Interpol körözési listájáról (3.)

MTI
|
Portfolio
Nem szerepel már Hernádi Zsolt, a MOL elnök-vezérigazgatója az Interpol körözési listáján, ahová hónapokkal ezelőtt került fel, a kiemelten körözött személyek közé. Az Interpol tájékoztatása szerint Felülvizsgálat miatt került le Hernádi Zsolt neve a körözési listáról. A mostani, valamint a legutóbbi fejlemények tükrében körvonalazódni látszik valamiféle megállapodás, bár a MOL-INA-ügy végkimenetele még így is bizonytalan.

Már nem található meg Hernádi Zsolt az Interpol körözési listáján, egyelőre pedig azt sem lehet tudni, hogy onnan pontosan mikor került le. Jogi szempontból erre csak úgy kerülhetett sor, hogy a szervezet a körözést visszavonta a MOL elnök-vezérigazgatója ellen.  Hogy erre miért kerülhetett sor, azt csak találgatni lehet. Ez akár arra is utalhat, hogy a MOL és a horvát kormány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés