Előfizetői tartalom

Megúszhatjuk a benzinár emelést!

Portfolio
Bár a héten emelkedett a benzin és gázolaj dollárban mért jegyzésára, a forint árfolyamának erősödése teljes egészében ellensúlyozta ezt a kedvezőtlen hatást. A hazai fizetőeszköz áldásos mozgásának köszönhetően várhatóan az előttünk álló héten szinten marad a benzin ára a hazai kutakon, a gázolajé pedig pár forinttal akár csökkenhet is.

Nem mutatott érdemi elmozdulást az olaj árfolyama az utóbbi napokban, ami a héten esedékes amerikai és európai kamatdöntés, illetve amerikai munkaerőpiaci adatok előtti kivárásnak lehetett betudni.A finomított termékárak heti átlagos értéke eközben emelkedést mutatott, a benzin esetében 2,8%-kal, a gázolajnál pedig 1,2%-kal került feljebb a jegyzésár. Az autósoknak azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés