Előfizetői tartalom

Líbia tett be az OMV-nek

Portfolio
Ma reggel tette közzé első negyedéves gyorsjelentését az OMV, az osztrák olajipari vállalat a legtöbb soron az elemzői várakozásoknak lényegében megfelelő számokat publikált, egyedüli nagyobb meglepetést a gáz szegmens várttól jelentősen elmaradó eredménye okozta (akárcsak a MOL-nál). Az igazi fájó pont ugyanakkor a kedvezőtlen líbiai helyzet, aminek következtében a vállalat csökkentette kitermelési várakozásait.

A korábban közzétett előzetes beszámolót követően ma reggel a részletes negyedéves jelentését is publikálta az OMV, a társaság mind az üzemi eredmény, mind a nettó eredmény tekintetében a vártnak lényegében megfelelő számokat tett közzé. Az egyes üzletágak esetében a fajsúlyosnak számító kutatás-termelés szintén hozta az elvárásokat, míg a finomítás-kereskedelemnél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés