Előfizetői tartalom

Nem volt jó napja a magyar tőzsdének

Portfolio
A nyugat-európai tőzsdéken kivárás volt tapasztalható az EKB kamatdöntése és Mario Draghi sajtótájékoztatója előtt. Az óvatosság ugyanakkor indokolatlan volt, ugyanis nem változtatott sem az irányadó, sem pedig a betéti kamaton az Európai Központi Bank áprilisi kamatdöntő ülésén. Az eszközvásárlási program márciusban megnövelt, 80 milliárdos havi kerete sem módosult, vagyis egyelőre minden változatlan maradt. Mindezek együttes hatására érdemi mozgásokat sem láthattunk Nyugat-Európában. A magyar tőzsde viszont alulteljesítő volt, a befektetők az összes nagypapírt adták.

2016. április 21. 17:30 Megosztás A Telekom volt a leggyengébb A magyar tőzsde alulteljesítő volt csütörtökön, a BUX értéke 0,7 százalékot esett, közel 7 milliárd forintos forgalom mellett. A befektetők az összes nagypapírt adták, az OTP árfolyama...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés