Előfizetői tartalom

Növekszik a feszültség Orbán moszkvai útja előtt

Portfolio
Közleményt adott ki a Kormányzati Információs Központ, amiben Orbán Viktor holnapi moszkvai útjáról kívánják tájékoztatni a közvéleményt. Az iromány emlékeztet a paksi bővítéssel kapcsolatban eddig megjelent hivatalos kommunikációra, illetve felhívják a figyelmet arra, hogy a holnapi találkozó után ismét tájékoztatják a közvéleményt.

Mint ismeretes a Népszabadság szombati számában írt arról, hogy a héten Orbán Viktor Moszkvába utazik , ahol a paksi bővítés lehet majd a találkozó témája. A Kormányzati Információs Központ közleményét változatlan formában közöljük: "Magyarország Kormánya az Országgyűlés felhatalmazása alapján négy éve vizsgálja Magyarország nukleáris energiafelhasználásának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés