Előfizetői tartalom

Paks: a kormány mossa kezeit

Portfolio
A magyar kormány a szükséges jóváhagyást megszerezte, így került aláírásra az államközi szerződés, és minden további lépés ennek a keretében történt - mondta az InfoRádió Aréna című műsorának Aszódi Attila a Paksi Atomerőmű teljesítményének fenntartásáért felelős kormánybiztosa. Ezt arra reagálva mondta, hogy az Európai Bizottság levelet készül írni a magyar kormánynak, amelyben aggályosnak tartja azt, hogy a Paksi Atomerőmű tervezett bővítésére a Roszatomot nem egy pályázaton választotta ki fővállalkozóként.

Magyarországi lapértesülések szerint az Európai Bizottság levelet készül írni a magyar kormánynak, amelyben aggályosnak tartja azt, hogy a Paksi Atomerőmű tervezett bővítésére a Roszatomot nem egy pályázaton választotta ki fővállalkozóként. A levélről egyelőre nem tudunk semmi pontosat - mondta Aszódi Attila.Mi is láttuk a sajtóértesüléseket, és nagy érdeklődéssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés