Előfizetői tartalom

Siker a hazai atomenergetikának: Kovács Pál elnökhelyettes lett a NAÜ-nél

Portfolio
A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség (NAÜ) Kormányzó Tanácsa új elnökséget választott a szervezet éves Közgyűlését követő első ülésén 2012. szeptember 24-én, Bécsben. A Tanács a magyar kormányzót, Kovács Pál klíma- és energiaügyi államtitkárt az előzetes regionális megállapodás alapján egyhangúlag elnökhelyettessé választotta a következő egy évre - olvasható az NFM közleményében.

"A megtisztelő feladat Magyarország kiemelkedő nukleáris szakértelmének és sikeres közreműködésének nemzetközi elismerését jelenti. Az elkövetkezendő év egyik legnagyobb feladata a nukleáris anyagok és létesítmények védettségének megerősítése. E területen meghatározó mérföldkő lehet a 2013 júniusában, Bécsben rendezendő Nemzetközi Nukleáris Védettségi Konferencia....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés