Előfizetői tartalom

Újabb gyomros az olajcégeknek

Portfolio
A Moody's pénteken közölte, december óta összesen 28 olaj és gázipari céget minősített le, miután a problémákkal küzdő ágazatban globális szintű vizsgálatokat végez - írja a Marketwatch. A hitelminősítő januárban jelezte, hogy 120 olaj és gázipari cégek, valamint 55 bányavállalatot helyezett leminősítést valószínűsítő felülvizsgálat alá.

Nagyítóval vizsgálja az olaj és gázipari cégeket a Moody's, a társaság december óta összesen 28 vállalat hitelbesorolását rontotta le. A folyamat azonban feltehetően nem ért még véget, januárban ugyanis a Moody's jelezte, globális szinten 120 olaj és gázcéget, valamint 55 bányaipari vállalatot helyezett leminősítést valószínűsítő felülvizsgálat alá. A Moody's közölte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés