Előfizetői tartalom

Érdekel, mi lesz az olajjal, a földgázzal és a szénnel, ha Trump nyer?

Portfolio
Pár nap múlva eldől, hogy a demokrata Hillary Clinton, vagy a republikánus Donald Trump lesz az Egyesült Államok következő elnöke. Az ország jövőbeli energiapolitikája, illetve az egyes energiahordozók világpiaci árának alakulása szempontjából viszont nagyon nem mindegy, hogy melyik jelölt kerül ki végül győztesen kettejük párharcából.

Mindig központi téma az energiapolitika, pedig ...Az amerikai elnökválasztás egyik legfontosabb témája mindig is az energiapolitika volt, amely remek lehetőséget biztosít a jelölteknek arra, hogy pozícionálják magukat a kampány során. Előljáróban annyit elárulhatunk, hogy Hillary Clinton és Donald Trump is az elődei példáját követi ezen a területen, ami azt jelenti, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés