Előfizetői tartalom

Erős kritikát kapott Paks 2: Lassú és koordinálatlan a beruházás

Portfolio
Lassan halad a Paks 2 beruházás, a folyamatokban nehéz eligazodni, a koordináció pedig egyelőre nincs összefogva - ezt tapasztalták a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara magyar-orosz tagozata Paks szekciójának vezetői az atomerőmű bővítésével megbízott orosz és magyar képviselőkkel folytatott konzultációk során. Bízunk abban, hogy a helyzet hamarosan tisztázódik, ami egyre időszerűbb, mivel mára lezárult az új paksi blokkok telephely-engedélyezési eljárása, valamint megkapták a másodfokú környezetvédelmi engedélyt is - tájékoztatta a Portfoliót az MKIK.

Egyre türelmetlenebbül várják a projekttel kapcsolatos információkat a cégek a kormányzat részéről; ezt az is jelzi, hogy az értesülések szerint több vállalkozói egyesület is létrejött a paksi beruházás témájában - fogalmazott a Paksi Atomerőmű bővítése kapcsán adott helyzetjelentésében az MKIK magyar-orosz tagozata. Az MKIK magyar-orosz tagozata úgy véli, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés