Előfizetői tartalom

Erős negyedévet tudnak maguk mögött a vállalatok

Portfolio
Lassan a végéhez közelít az amerikai gyorsjelentési szezon, a nagyvállalatok közel 80%-a már közzétette harmadik negyedéves gyorsjelentését. A vállalatok többsége most is az elemzői várakozásokat felülmúló számokat közölt a profit szintjén, ennek ellenére az európai adósságválság és a globális gazdasági lassulás okozta aggodalmak következtében az elemzői profitvárakozások csökkenni kezdtek.

Lassan lecseng a negyedéves gyorsjelentési szezon az Egyesült Államokban és eddig ez a negyedév is rendkívül erősre sikeredett. A profit szintjén a Dow indexben szereplő vállalatok 84%-a teljesítette felül az elemzői várakozásokat, a Nasdaq indexben 78%, az S&P 500 esetén pedig 75% volt a felülteljesítők aránya.Az elemzői várakozásokat szignifikánsan felülteljesítő vállalatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés