Előfizetői tartalom

Est Media: önbeteljesítő jóslatként pattant a papír?

Johannes Hahn, Európai Bizottság
Az elmúlt napokban kirajzolódó negatív kép eredőjeként jól működött a befektetői pszichológia az Est Médiában a nap elején, ahol a spekulánsok a 300 Ft-os támaszig ütötték a papírt. Itt láthatóan sokan reménykedtek az 50 napos mozgóátlag erejében, mely mondhatni egy önbeteljesítő jóslatként jól működött, és jelenleg már csak 0,9%-os mínuszban áll a papír.

ESTMEDIAReal-time árfolyamInformációs panel16:55 Ezzel a mai nappal így a részvény megerősítette a további emelkedés szempontjából fontos 300 Ft-os támaszát, melyet elesve temethetnénk a mostani ralit a papírban. Az emelkedésben az ellenállások 400,440, illetve 500 Ft-hoz köthetőek. A pozíciók nyitása és zárása a papírban továbbra is vérbeli spekulánsoknak ajánlott....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés