Előfizetői tartalom

Európába viszik a pénzt a profi befektetők

Portfolio
Jelentősen csökkentették a nemzetközi intézményi befektetők az amerikai részvények irányába való kitettségüket a Bank of America Merrill Lynch legfrissebb alapkezelői felmérése szerint, ami legutóbb több mint 7 éve volt olyan alacsony, mint most. A részvénypiacokon belül a tőke elődleges célpontja továbbra is az eurózóna.

Elfordultak az amerikai részvényektőlKözzétette szokásos havi alapkezelői felmérést a Bank of America Merrill Lynch, melynek talán legfontosabb eleme, hogy a nemzetközi intézményi befektetők jelentősen csökkentették az amerikai részvénypiac irányába való kitettségüket. A felmérés során 169 alapkezelőt kérdeztek meg, akik válaszaikat május 8-15 között adták, a válaszadók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés