Előfizetői tartalom

Európában ugrásra készen várnak a befektetők

Portfolio
Többségében emelkedtek a ma reggeli kereskedésben az ázsiai részvényindexek, a japán tőzsde ezúttal felülteljesítő volt, köszönhetően a jen gyengülésének. Nyugat-Európában és a magyar tőzsdén viszont csak szerényebb emelkedéseket láthatunk. Ez elsősorban azzal magyarázható, hogy a hét közepén, második felében publikálásra kerülő fontos makrogazdasági adatok, illetve bejelentések előtt a partvonalra húzódnak a befektetők. Az amerikai tőzsdén ma kereskedési szünnap van.

2016. május 30. 17:09 Megosztás Alacsony forgalom mellett ment a kereskedés A hét első kereskedési napja még kevésbé volt izgalmas, tekintve, hogy az amerikai és a brit piacok is zárva tartottak. Az európai indexek inkább csak oldalazni tudtak napközben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés