Előfizetői tartalom

Évek óta nem zárt ilyen jó második negyedévet a Danubius

Portfolio
A Danubius hétfő piaczárás után közzétette a második negyedéves gyorsjelentését, mely valószínűleg az utolsó beszámolója, mielőtt kivezetik a szállodalánc részvényeit a tőzsdéről. A társaság nagytulajdonosa ugyanis már jelezte, hogy élni kíván kiszorítási jogával. A társaság egyébként növekvő árbevételről és évek óta nem látott második negyedéves üzemi eredményről illetve EBITDA-ról számolt be. A gyenge pénzügyi eredmény sor miatt ugyanakkor csökkent a profit.

A Danubius hétfő piaczárás után tette közzé a második negyedéves gyorsjelentését. A társaság forintos árbevétele a második negyedévben 1,2 százalékkal 14,8 milliárd forintra emelkedett. Az árbevétel szempontjából meghatározó szobaárbevétel minimálisan 7,6 milliárd forintra, a vendéglátás árbevétele 4,6 százalékkal 4,4 milliárd forintra emelkedett, a gyógyászati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés