Előfizetői tartalom

Ez lehet az Apple következő nagy dobása?

Portfolio
Sokan azt várják, hogy egy okosóra, vagy egy okostelevízió, vagy valamiféle "kütyü" lehet az Apple következő nagy dobása. De van egy olyan terület, amit szépen, csendben fejlesztget az amerikai technológiai óriás és amely jelenleg már a legnagyobb növekedést mutató üzletág a cégnél: ez pedig az e-kereskedelem. Ráadásul az ujjlenyomatos azonosítás az iPhone-ban jó lehetőséget teremt a mobilfizetések terén - írja a Business Insider.

Sokan látatlanban bizonyára arra tippelnének, hogy az Apple legfőbb növekedési területei az okostelefonok, vagy a táblagépek. A hardverértékesítések azonban lassulnak, a negyedik negyedévben az iPhone eladások például már csak alig 7%-kal növekedtek az előző év azonos időszakához viszonyítva. A legutóbbi negyedévben meglepő módon a legnagyobb növekedést mutató üzletág...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés