Előfizetői tartalom

Ez vár ránk 2011-ben a profik szerint

Portfolio
Az év utolsó heteiben a nagy bankházak sorra közölték 2011-re vonatkozó várakozásaikat, illetve stratégiai ajánlásaikat, amelyek általánosságban optimista véleményeket tükröztek. Az elemzők szinte kivétel nélkül emelkedést várnak jövőre a részvénypiacokon és arra számítanak, hogy a globális gazdasági növekedés folytatódik.

Citigroup Az átlagosnál erősebb gazdasági növekedést hozhat globális szinten a 2011-es év, ugyanakkor a fellendülés továbbra is egyenlőtlen lehet az egyes régiók között - olvasható a Citigroup elemzőinek véleménye éves stratégiájukban. A részvénypiacokon emelkedés jöhet, régiós szinten a japán és az európai részvénypiacra lesz érdemes figyelni, valamint a feltörekvő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés