Előfizetői tartalom

Ezektől remél Soros György tetemes profitot

Portfolio
A Marketwach az Amerikai Tőzsdefelügyelethez benyújtott nyomtatványok alapján annak járt utána, hogy a magyar származású milliárdos üzletember, Soros György miben fialtatja a pénzét illetve a 2012-es negyedik negyedévben milyen pozíciókat nyitott. Az alábbi cikkben az öt legnagyobb volumenű negyedik negyedéves bevásárlásait mutatjuk be.

A Marketwach annak járt utána, hogy a milliárdos magyar származású üzletember, Soros György a tavalyi negyedik negyedévben miben látott lehetőséget, mely részvények lehetnek az előttünk álló időszak nyertesei. Soros György Soros György 1930-ban született Schwartz György néven, Budapesten. Miután túlélte a náci megszállást, a kommunista diktatúra elől az Egyesült Királyságba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés