Előfizetői tartalom

Letörték a Vivint szarvát

Portfolio
Tegnap indult a kereskedés az amerikai lakossági napenergia-piac második legnagyobb szereplőjének, a Vivint Solarnak a részvényeivel. Bár a részvények több százalékos erősödéssel kezdték a napot, az általánosan rossz részvénypiaci hangulat miatt csupán minimálisan kerültek feljebb a kibocsátási 16 dolláros sávhoz képest.

A tőzsdei bevezetést követő első nap a Vivint Solar részvényeinek árfolyama a 16 dolláros kibocsátási árhoz képest minimálisan került feljebb annak ellenére, hogy közel 17 százalékos pluszban is járt az árfolyam a nap elején. A szélesebb értelemben tekintett szektortársakat azonban így is jócskán felülteljesítette, a nagyobb vállalatok papírjainak kurzusa több százalékot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés