Előfizetői tartalom

Sziporkázott a First Solar

Portfolio
Igen jó harmadik negyedévet zárt a First Solar, miután egy szeptemberi projektértékesítés rendkívül sokat javított a vállalat teljesítményén. A cég nemcsak az elemzői várakozáshoz képest okozott meglepetést, hanem bázishoz képest is jókora növekedésről számolt be. A befektetők örültek az egyelőre csak előzetes számoknak, a részvények árfolyama a zárás utáni kereskedésben közel 13 százalékkal került feljebb.

Tegnap piaczárást követően közzétette az előzetes számait a First Solar, mely jókora meglepetést okozott a Reuters elemzői konszenzusához képest. A társaság árbevétel soron 14 százalékkal teljesítette felül az elemzők várakozását, az egy részvényre jutó eredmény pedig 118 százalékkal lett magasabb mint amit az elemzők vártak.Az idei harmadik negyedévben az egy évvel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés