Előfizetői tartalom

Fokozódnak a félelmek, tehát emelkedésre felkészülni

Portfolio
Jól indult az év az amerikai részvénypiacokon, a Trump-rali rendesen aláfűtött a tőzsdéknek, ám ez már kifulladni látszik, így már sokan egy nagyobb korrekcióra várnak a piacokon. Az egyik legfontosabb szentiment-indikátor is növekvő pesszimizmusról árulkodik, azonban ez kontraindikátorként szolgál, tehát van még tér az emelkedésre.

Az AII (American Association of Individual Investors) által készített felmérés szerint, mely a szervezet oldalára regisztráltak bullis, bearish, vagy semleges véleményét tükrözi a Dow Jones következő hat havi mozgásával kapcsolatban, a pesszimisták aránya a az április 19-ével záródó héten 38,7 százalékra emelkedett. Eközben a 2016 óta folyamatosan emelkedő bullish válaszadók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés