Fokozódnak a félelmek, tehát emelkedésre felkészülni

2017. április 21. 11:35    
nyomtatás
 
Jól indult az év az amerikai részvénypiacokon, a Trump-rali rendesen aláfűtött a tőzsdéknek, ám ez már kifulladni látszik, így már sokan egy nagyobb korrekcióra várnak a piacokon. Az egyik legfontosabb szentiment-indikátor is növekvő pesszimizmusról árulkodik, azonban ez kontraindikátorként szolgál, tehát van még tér az emelkedésre.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Az AII (American Association of Individual Investors) által készített felmérés szerint, mely a szervezet oldalára regisztráltak bullis, bearish, vagy semleges véleményét tükrözi a Dow Jones következő hat havi mozgásával kapcsolatban, a pesszimisták aránya a az április 19-ével záródó héten 38,7 százalékra emelkedett. Eközben a 2016 óta folyamatosan emelkedő bullish válaszadók aránya egyetlen hét alatt közel 29 százalékról 25,71 százalékra esett, ami a legalacsonyabb AII által mért érték az amerikai elnökválasztások óta.

Fokozódnak a félelmek, tehát emelkedésre felkészülni


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
X
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium