Előfizetői tartalom

Fontos szinteken a piacok (Quaestor)

Portfolio
Az előttünk álló héten a befektetők a Fed kamatdöntését követő kommentárra, a friss tengerentúli munkaerő-piaci és lakás-piaci adatokra és a második negyedéves vállalati eredményekkel kapcsolatos előrejelzésekre fókuszálnak, míg ezzel párhuzamosan a görögországi adósságproblémák is napirenden maradnak - olvasható a Quaestor heti kitekintőjében.

Fontos szinteken a piacok Az előttünk álló héten a befektetők a Fed kamatdöntését követő kommentárra, a friss tengerentúli munkaerő-piaci és lakás-piaci adatokra és a második negyedéves vállalati eredményekkel kapcsolatos előrejelzésekre fókuszálnak, míg ezzel párhuzamosan a görögországi adósságproblémák is napirenden maradnak. Az Egyesült Államok gazdaságáról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés