Előfizetői tartalom

Hazai pályán kaszált a Ford

Portfolio
Pörögtek az eladások Amerikában, aminek az egyik legnagyobb nyertese a hazai pályán játszó Ford volt. A vállalat nagyon erősen kezdte az évet, korábban soha nem ért el ekkora nyereséget, amiben meghatározó szerepe volt az F-150-es modellnek, illetve az SUV-szegmensnek. Ütik is a vasat rendesen az amerikaiak, újabb modellekkel rukkolnak majd elő a kategóriában, amelyek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a tavalyinál erősebb évet zárjanak. A befektetőknek tetszik a sztori, erősödik az árfolyam.

Ilyen még nem voltA Ford az első negyedévben több mint 1,7 millió járművet értékesített globálisan, ami 10 százalékos növekedést jelentett az előző év első negyedévéhez képest. Az eladások az Egyesült Államokban növekedtek a legdinamikusabban, de jobban fogytak a cég járművei Európában és Ázsiában is, mint egy évvel korábban. A megugró eladásoknak, illetve a modell-mix...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés