Előfizetői tartalom

Hétnapos esésen van túl a Dow Jones index

Portfolio
Tartósan elesett ma a 40 dolláros kerek szint az amerikai WTI olajfajtában, azaz új 3,5 hónapos mélypontra bukott, ez pedig magával húzta a vezető amerikai részvényindexeket is, ami pedig a japán jent csaknem a 100-as kerek szintig erősítette a dollárral szemben. A globális növekedési aggodalmak, a széles körben negatív államkötvény kamatok pedig oda vezettek, hogy az arany 2 éves zárócsúcsot állított fel a fizikai kereskedési szakasz során. A nap második felében enyhült a pesszimizmus az amerikai részvénypiacokon, a vevők kezdtek előtérbe kerülni, ami érthető is volt, hiszen a Dow Jones index ma már sorozatban a hetedik egymást követő kereskedési napon mutatott csökkenést.

2016. augusztus 02. 22:16 Megosztás Hétnapos esésen van túl a Dow Jones index Fél százalékos csökkenéssel 18314 ponton zárt m a Dow Jones részvényindex, amellyel sorozatban a hetedik egymást követő kereskedési napon mutatott negatív elmozdulást....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés