FONTOS Szép csendben egy új háborúba csúszott Európa, amit még nem veszített el
 
Előfizetői tartalom

Humet: a csődöt kezdi árazni a piac?

Portfolio
Töretlenül esik a Humet árfolyama az elmúlt napokban. Elsőként hasábjainkon volt olvasható, hogy a társaság által meghirdetett speciális részvénycseréből származó 134 m Ft kifizetési kötelezettségnek még keresi a menedzsment a forrását. Az elvileg áprilisban kezdődő kifizetésekhez 46 m Ft állt rendelkezésre értékpapírban és készpénzben. Az idő meglehetősen szűkös, különösen pl. egy kötvénykibocsátás lebonyolításához, mely az alternatív forrás bevonások egyike lehet Civin János szerint.

A részvény a tegnapi kereskedésben limittel, 15%-kal gyengült. A mai nyitást követően ismételten 12%-ot vesztett az értékéből (75 Ft) minimális forgalom mellett, s jelenleg vevő csak 54 Ft-on található. A drámai árzuhanás ellenére is felhívjuk a figyelmet arra, hogy az igen merész részvény tranzakcióiról elhíresült Civin János abban az esetben is érdekelt lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés