Előfizetői tartalom

Húznánk magunkkal a régiót, de nem megy

Portfolio
Az ázsiai börzék harmadik napja tartó emelkedése ellenére nem volt tapasztalható kirobbanó vételi kedv az európai börzéken a kereskedés elején, az azóta is tartó apatikus hangulat alól pedig hazánk sem tudja kihúzni magát, hasonlóan a többi régiós börzéhez. A BUX index 0.17 százalékos teljesítményével viszont még így is a jobbak között jár a térség vezető indexei között, amelyek többnyire minimálisan emelkedtek, miközben a nyugat-európai tőzsdék szinte megfagytak.

A vezető nyugat-európai indexek FTSE-100 kivételével mind nulla körüli, enyhén negatív elmozdulást mutatnak, egyedül a brit index lóg ki a sorból 2.2 százalékos esésével. Ilyen körülmények között nem meglepő, hogy a közép-európai térség részvénypiacai sem mutatnak meghökkentő ugrásokat. A BUX a kereskedés derekán 0.17 százalékos elmozdulással 20,941 pont körül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés