Előfizetői tartalom

Ígéretes forgalommal kezdte tőzsdei pályafutását a Plotinus

Portfolio
A tényleges nyitást követően egy óra késéssel ugyan, de a Budapesti Értéktőzsde nyitását jelző kongatással kezdte a Plotinus Vagyonkezelő Nyrt. tőzsdére lépése kapcsán szervezett sajtótájékoztatót a cég vezérigazgatója, Zsiday Viktor, és a BÉT vezérigazgatója, Mohai György. A vállalat első számú vezetője elmondta, a vállalatukat a híres amerikai befektető, Warren Buffett példájára hozták létre, és reményeik szerint sikereik Soros Györgyével vetekednek majd. A Plotinus egy rendkívül olcsón működő vagyonkezelő, melynek részvényesei a cég befektetésiből profitálhatnak.

A mai napon a Plotinus papírok a csengetésig - amellyel a Plotinus Vagyonkezelő Nyrt. vezérigazgatója, Zsiday Viktor, és a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója, Mohai György egy órával a kereskedés megkezdése után szimbolikusan megnyitották a kereskedést - már több mint 100 milliós forgalmat bonyolítottak - mondta a papírok ígéretes kezdésére utalva Mohai György bevezetőjében....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés