Előfizetői tartalom

Így gázolták el a tech szektort Európában

Portfolio
Az elmúlt hetek emelkedése után nagyobb esés bontakozott ki a világ tőzsdéin, ami a technológiai szektort érintette leginkább. A szektorban több rossz hír is megjelent, ami miatt jelentősebb részvényárfolyam esések voltak. A rossz hangulat átragadt az ázsiai részvénypiacokra is, de az európai tőzsdéken is nagyobb eséseket látunk.

Múlt hét pénteken nagyobb esés bontakozott ki az amerikai részvénypiacon, azon belül a tech szektort ütötték legjobban a befektetők. A Nasdaq közel két százalékot esett, ami többek között az Nvidia (-6,5%), Netflix (-4,7%), Apple (-3,9%), Alphabet (-3,4%), eBay (-3,3%), Facebook (-3,3%) árfolyam esésének volt betudható. Rajtuk kívül a nemrég részvényenként 1000 dollárt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés