Előfizetői tartalom

Így keresheted magad degeszre Twitterezésből

Portfolio
Rengeteg befektető használja manapság a Twittert információ közlés és szerzés céljából egyaránt, több tanulmány szerint a közösségi médián még azelőtt körbemennek a hírek, hogy azok lecsapódnának az eszközök árában. Most a témában két egyetemi professzor készített egy kutatást, amelyben a Twitteren közzétett előrejelzések pontosságát vizsgálták a devizapiacon.

A Twitter mára már az egyik legmeghatározó közösségi média platformá nőtte ki magát, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy még az Egyesül Államok elnöke, Donald Trump is előszeretettel osztja meg a véleményét Tweet-üzenetekben, amivel gyakran hatalmas felfordulást okoz a piacokon. A Twitteren egyébként havi 313 millió aktív felhasználó ad hangot véleményének nap mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés