Előfizetői tartalom

Így lehet vagyonokat kaszálni a legális drogbiznisszel

Portfolio
Egyre népszerűbbek azoknak a vállalatoknak a részvényei, melyek valamilyen módon az orvosi célokra alkalmazott marihuánából profitálnak. A gyerekcipőben járó iparág a szakértők szerint is nagy jövő előtt áll, amennyiben a szabályozói környezet tovább enyhül. Még a látszatát is szeretnénk elkerülni annak, hogy bárki azt gondolja, hogy arra buzdítjuk olvasóinkat, hogy ilyen vállalatok részvényeibe fektessenek, pusztán egy új iparág születését és a körülötte kialakult hype-ot vizsgáltuk alábbi cikkünkben.

Jelen cikk nem értelmezhető semmiféle állásfoglalásként a Portfolio.hu részéről a kábítószer-legalizálás ügyében, csak tájékoztatási célokat szolgál a témában. A kábítószer-liberalizáció útján Amerika. Új iparág van születőben A világ több országában is vásárolható orvosi célokra marihuána: Kanada, Portugália, Spanyolország, Németország, Olaszország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés