Előfizetői tartalom

Így lehetsz igazi sztárbefektető! - Tippek Warren Buffett-től

Portfolio
Warren Buffett hosszú évek alatt méltán vált a világ egyik legsikeresebb befektetőjévé, az általa alkalmazott módszereket, elveket pedig a guru sosem titkolta. Az alábbiakban a Business Insider által összegyűjtött leghíresebb befektetői tanácsok közül válogattunk ki néhányat, melyek televíziós interjúkban, újságokban, magazinok által lehozott interjúkban és a Berkshire Hathaway részvényeseinek írt levelekben hangzottak el.

A részvényvásárlás többről szól, mint az ár Warren Buffett egy 1989-es, részvényeseknek szóló levélben mondta a következőket: "sokkal jobb fair áron venni egy bámulatos céget, mint bámulatos áron egy fair vállalatot." Nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy jó befektetést csináljunk "Nem kell rakétatudósnak lenni. A befektetés nem egy olyan játék, ahol a 160-as IQ-val...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés