Előfizetői tartalom

Innen szerzett pénzt a Sólyom

Portfolio
Bár végül az arab befektetőktől nem jutott végül finanszírozáshoz a mostanra fizetésképtelenné vált Sólyom Hungarian Airways, kivállalkozóktól, nagyvállalkozóktól és multiktől több millió forintra tett szert, akik azért fizettek, hogy bekerüljenek a vállalat beszállítói adatbázisába - írja az Index . Az adatbázisokban több nagyvállalatot is találunk, például az Invitelt, a UPC-t, vagy a Magyar Telekomot, akik egyenként félmillió forintot fizethettek a hírek szerint.

Ha a nyilatkozatokban szereplő arab befektetőktől nem is jutott pénzhez a mára fizetésképtelenné vált Sólyom Hungarian Airways, kisvállalatoktól és nagyvállalatoktól milliót kapott, akik azért fizettek, hogy bekerülhessenek a beszállítói adatbázisba - tudta meg az Index. A cég létre akart hozni egy adatbázist, akik a légitársaság elindulását követően a cég beszállítói...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés