Előfizetői tartalom

Új bérlőkre talált az Appeninn nagykanizsai telepe

Portfolio
Új márkaszervizt alakít ki a Volvo Hungária, a svéd Volvo Truck Corporation magyarországi leányvállalata az Appeninn Holding nagykanizsai logisztikai területén. A prominens márka mellett bérlőn kívül a Kanizsa-Gumi Kft. műhelyének és motorkerékpár üzletének ad otthont a telep, továbbá a kapcsolódó kiszolgáló egységek is beköltözés előtt állnak.

Az Appeninn Holding Nyrt. 3+3 évre szóló szerződést írt alá a Volvo Hungária Kft-vel. Ennek értelmében a haszonjármű-ipari cég 400 négyzetméter raktárt és 700 négyzetméter nyitott területet vesz bérbe, valamint alakítja azt át a Volvo előírásai szerinti haszongépjármű-szerviz, céljából. További 800 négyzetméter fedett irodaterületet bérel a Kanizsa-Gumi Kft., ahol...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés