Előfizetői tartalom

Iránymutatásra várnak az európai tőzsdék

Portfolio
Eséssel indult a keddi kereskedés a tengerentúlon, miután Donald Trump bejelentette, hogy az USA kilép az Iránnal kötött nukleáris egyezményből, a nap végére azonban visszahúzták az indexeket, a Dow és az S&P is előző napi záróértékeik közelében fejezte be a napot. Ázsiában nem látszott egyértelmű irány ma reggel, míg az európai határidős indexek állása alapján iránykereséssel indulhat Európában a hét harmadik napja.

Mi történik a tőzsdéken?Eséssel indult a keddi kereskedés a tengerentúlon, miután az amerikai elnök bejelentette, hogy az USA kilép az Iránnal kötött nukleáris egyezményből, Donald Trump mindemellett a legmagasabb szintű szankciók alkalmazását helyezte kilátásba Iránnal szemben. A nap végére azonban visszahúzták az indexeket, és az amerikai tőzsdék végül vegyesen zárták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés