Előfizetői tartalom

Továbbra sincs érdemi mozgás a magyar irodapiacon

Portfolio
A magyarországi irodaállomány, illetve a bérleti díjak alig változtak az idei év első felében, a kihasználatlan területek aránya viszont nőtt. A bérbeadásokon belül a meglevő bérleti szerződések újratárgyalása dominált - számol be az MTI a Colliers International magyarországi irodájának legfrissebb irodapiaci jelentésére hivatkozva.

Az ingatlan-tanácsadó cég tájékoztatása szerint a hazai irodaállomány 2012 első félévében alig gyarapodott, csak egy kisebb irodaépületet adtak át. Az első félévben bérbe adott terület nagysága 149.000 négyzetméter volt, elmaradt a 2011 hasonló időszakában mért adattól. A bérbeadásokon belül továbbra is a meglevő bérleti szerződések újratárgyalása dominált....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés