Előfizetői tartalom

Ismerd meg a világ legnagyobb pénzgyárát

Portfolio
Nincs még egy akkora pénzgyár a világon, mint az Apple. Hiába költ osztalékra és veszi a saját részvényeket a vállalat, évről évre egyre több készpénzt termel, látszólag már nem is igazán tud mit kezdeni vele. Persze ezért csak pont annyira kell sajnálni a céget, mint egy szupermodellt, aki nem tud hízni, akármennyit is eszik.

Az Apple a világ valaha volt legnagyobb készpénzgyára. Mégis sokan fanyalognak, hogy "csak" 45 milliárd dollár profitot csinált tavaly, meg hogy nem rukkolt elő mostanában valami eget rengető újítással. Az Apple eredményeit nézni sokszor olyan, mint Roger Federer győzelmét az Australian Openen, vagy látni, ahogy LeBron győzelemre viszi a Cleveland Cavaliers-t a Warriors-zal szemben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés