Előfizetői tartalom

10 éve nem volt ilyen olcsó az Apple - Most kell venni?

Portfolio
Az Apple árfolyama több mint 30%-ot zuhant a szeptemberi csúcs óta, a cég 200 milliárd dollárt veszített értékéből, ha a piaci kapitalizácót tekintjük. A részvények árazása ennek eredményeként az elmúlt hetekben 12 éves mélypontra esett, ami miatt a részvények felkeltették a profi befektetők érdeklődését - írja a Bloomberg.

200 milliárd dollár mínusz Komoly korrekción vannak túl az Apple részvényei, a szeptemberi történelmi csúcshoz képest a részvények árfolyama több mint 30%-ot esett és piaci kapitalizációjából mintegy 200 milliárd dollárt veszített a vállalat. Az eladási hullám hétterében az állt, hogy a növekedés lassulása és az innováció megakadása miatt kezdtek aggódni a piacok.2001...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés