Előfizetői tartalom

Hamarosan az egész világ egy nagy számítógép lesz

Portfolio
Öntanuló robotok, blockchain, fintechek, a dolgok internete - hamarosan az egész világ egy nagy számítógép lesz. Bár egyelőre még messze vagyunk attól, hogy egy kattintással befektethessünk, vagy éppen emberi beavatkozás nélkül elkészítsen és kiszállítson nekünk egy pulóvert egy tucat robot, hamarosan már teljesen máshogy fogjuk élni a digitalizáció és a robotika miatt a hétköznapjainkat. Az IVSZ DigitAll Innovation konferenciáján a jövő innovációiról, ezeknek menedzseléséről és arról volt szó, hogy birkózhatnak meg a cégek a technológia által támasztott kihívásokkal.

Vityi Péter, az IVSZ alelnöke szerint mára eljutottunk oda, hogy aki nem tartja vevőkkel a kapcsolatot digitális csatornákon keresztül, olyan versenyhátrányt fog szenvedni, amit nem lehet behozni. Az ügyfelek is azt várják el, hogy a termékek, csatornák digitálisak legyenek. A vertikális integráció a gyáraknál csak a digitalizáció első szintje: ennél egy szinttel feljebb vannak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés