Előfizetői tartalom

Hat ok, ami miatt a Microsoft a világ egyik legnagyobb lúzere

Portfolio
Van, aki bármihez nyúl, az arannyá válik. De az nem a Microsoft. A Microsoft álmodta meg először a táblagépet 15 évvel ezelőtt, mégis mindenki úgy tudja, hogy az Apple iPadje az első táblagép a világon. Volt egy Zune nevű hordozható zenelejátszója is, de egy percre sem veszélyeztette az iPod pozícióját és néhányan még biztosan emlékeznek a Lumia-telefonokra, sőt, lehet, hogy valakinél még lapul is otthon egy a fiókban. Íme a Microsoft öt legnagyobbat bukó terméke, amit viszont mások sikerre tudtak vinni.

TáblagépNem köztudott, de volt már a világon táblagép azelőtt, hogy az Apple bemutatta volna az iPadet. Nem az Apple fedezte fel a táblagépet, mint műfajt, hiszen a Microsoft több mint egy évtizeddel megelőzte és piacra dobott egy érintőképernyős táblagépekre optimalizált Windows XP-verziót. De tény, hogy az iPad vitte sikerre ezt a termékkategóriát, és azok a táblagépek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés