Előfizetői tartalom

Megérkeztek a kártya nélküli bankautomaták

Portfolio
Jövő héttől kezdve a Wells Fargo ügyfeleinek már csak okostelefon kell ahhoz, hogy pénzt vegyenek fel a bankautomatákból, a kártyák ideje úgy tűnik, lejárt. A nagybankok közül korábban a Bank of America és a JP Morgan is bejelentette, hogy ebbe az irányba mozdult el, de a Wells Fargo volt az első, amely meglépte, hogy a teljes ATM-rendszerében kártya nélkül is lehessen pénzt felvenni - írja a Reuters.

Jonathan Velline, a Wells Fargo ATM és fiókhálózati bankolásának vezetője jelentette be, hogy az amerikai nagybank mind a 13 ezer ATM-jénél bevezették az okostelefonnal történő pénzfelvétel lehetőségét. A bank 20 millió ügyfele rendelkezik az ehhez szükséges mobilappal, nekik egy 8 számjegyű kódot igényelve, a személyes azonosításukat követően nyílik lehetőségük telefonon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés