Előfizetői tartalom

Menekülnek a Facebookból a nagytulajdonosok?

Portfolio
Részvényeket adott el a Facebook egyik nagytulajdonosa, az orosz Mail.ru - derült ki a társaság közleményéből. A cég az elmúlt másfél hónapban a felére csökkentette részesedését a közösségépítő vállalatban. Az elkövetkezendő hónapokban akár ötszöröződhet is a piacon lévő részvények száma, hiszen folyamatosan lejár a bennfentesek részvényértékesítésére vonatkozó tilalom, ami az elsődleges részvénykibocsátást követően lépett életbe.

Jelentősen csökkentette részesedését a Facebookban a társaság egyik nagytulajdonosa, az orosz internetes cég, a Mail.ru Group. A cég közleménye szerint míg szeptember elején még 1,34%-os részesedéssel rendelkezett a vállalatban, addig mostanra 0,75%-ra csökkent tulajdonrésze. A Mail.ru szóvivője szerint októberben adta el a részvényeket a cég, ami a Facebook részvényeinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés