Előfizetői tartalom

Nagy bejelentésre készül a Facebook

Portfolio
A Facebook valami új bemutatására készül jövő héten, de titok övezi, hogy mi lehet az pontosan. A közösségi óriás egy sajtómeghívót küldött ki kedden, melyben csak ennyit írtak "gyertek és nézzétek meg, min dolgozunk" - többet nem árultak el. Természetesen azonnal megindultak a találgatások egy újításról, aminek az online hirdetésekhez vagy az okostelefonok világához lehet majd köze - írja a CNBC.

A Facebook nemrég indított néhány hirdető szolgáltatást, beleértve a posztok fejlesztését és a hirdetések megjelenítésének új módjait. Szóval ezek után nem lenne túl meglepő, ha a vállalat bejelentene még több új szolgáltatást a hirdetőknek a január 15-re ütemezett sajtóeseményén. Arról is megjelent néhány beszámoló, hogy a Facebook azt tervezi, hogy videó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés