Előfizetői tartalom

Nagy dobással álltak elő a hazai biztosítók

Portfolio
A technológiai újítások a biztosítói szektorban is egyre nagyobb teret nyernek, az ügyfelek növekvő igényei és a költséghatékonyság elérése ugyanis erre sarkallja a vállalatokat. A Portfolio.hu ezzel kapcsolatos körkérdésére a legnagyobb hazai biztosítók közül öten (Allianz, CIG Pannónia, Generali, Groupama és a K&H) válaszoltak. Ebből kiderült, hogy 2012-ben milyen fejlesztéseket végeztek el IT-területen, mire koncentrálnak idén, és mit tartanak a legfontosabb trendeknek a következő néhány évben. Többek között műholdas földmegfigyelési rendszert, okostelefonos alkalmazásokat, online csatornákat fejlesztettek a szektor szereplői.

A magyar bankszektor IT-újításairól szóló cikkünk az alábbi linken érhető el:Kapcsolódó cikkünk2013.01.26A magyar bankok is tudnak újítaniPortfolio.hu Biztosítási Konferencia - A 10 éves Posta Biztosító támogatásával március 21-én, csütörtökön. Jelentkezzen már most! A biztosítók 2012-ben is költségszintjük erős kontroll alatt tartására kényszerültek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés