Előfizetői tartalom

Nem kell többé a cégbíróságra járni a cégkivonatokért

Portfolio
Akár ötödével is csökkentheti a cégkivonatok beszerzési költségét az a fejlesztés, melynek eredményeként a kiadmányok már elektronikus közokirati formában is lekérdezhetővé váltak a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium online céginformációs rendszeréből - jelentette be Hegedüs Márton, a céginformációs szolgáltatás informatikai hátterét biztosító Microsec Zrt. üzletági igazgatója.

A cégkivonatok, cégmásolatok és cégbizonyítványok rendelkeznek a Céginformációs Szolgálat minősített tanúsítványon alapuló, fokozott biztonságú elektronikus aláírásával és időbélyegzőjével, így elektronikus közokiratnak minősülnek. Az online céginformációs rendszerből két kattintással hozzáférhető cégkivonat felhasználhatósága a papír alapúval teljesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés