Előfizetői tartalom

OTP-sek, figyelem! Csalók pályáznak a pénzedre (2.)

Portfolio
Egy, az interneten terjedő adathalász (phishing) levélben ismeretlenek az OTP Bankra hivatkozva próbálnak meg személyes internetbelépéshez szükséges adatokat kicsalni ügyfeleinktől - olvasható az OTP honlapján. Az OTP egyik számlacsomagjához, a Simple-höz tartozó netbanki felület nyitóoldala az OTP tájékoztatása szerint csak a Chrome 58 verziójával nem elérhető, és ennek nincs köze a támadáshoz.

Pénzügyi IT 2017 A pénzintézetek kiberbiztonságáról is szó lesz a Portfolio Pénzügyi IT 2017 konferencián, május 30-án. Ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés Az OTP hétfőn adathalász levélre figyelmeztet, az ebben található hivatkozásra kattintva egy adathalász oldalra vezetik a csalók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés