Előfizetői tartalom

Tízmilliókat spórolhatnak a cégek a digitális átállással

Portfolio
Digitális átállás terén már látjuk az alagút elejét: a felhasználók részéről egyértelmű a nyitottság, ezek az ügyféligények pedig az egyszerű és kényelmesen használható megoldások felé tolják a fejlesztéseket - mondta el a Portfolio-nak Somkuti András, a Netlock Kft. ügyvezetője (aki egyben a tulajdonos Docler Csoport elnöke is). Az elsősorban a digitális aláírások fejlesztéséről ismert cég vezetője egyre több olyan céggel találkozik, amely a cégalapítástól kezdve elektronikus úton menedzseli az üzletet: már viszonylag kis cégméretnél is tízmilliós megtakarítást jelent a papíralapúval szemben a digitális ügymenet.

A digitalizáció megkerülhetetlen eleme lett a nemzetgazdaságok fejlődésének. Piaci szempontból mit tapasztal: hogy áll Magyarország ezen a téren, milyen fontosabb feladatok állnak előttünk? Miért fontos, hogy a digitális térbe kerüljenek a papír-alapú folyamatok? A kép nem egységes. Bizonyos területeken jól állunk másokon pedig kevésbé. Az egységes európai szabályozás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés