Előfizetői tartalom

Itt a 10 ezer dolláros bitcoin!

Portfolio
Hatalmas a hype a bitcoin, és a mögötte álló technológia, a blockchain körül, gyakorlatilag nem telik el úgy nap, hogy valami guru, vagy vállalatvezető ne szólalna fel a témában. Van aki szerint hatalmas lufi fújódik, míg mások már 100 ezer dollár bitcoinárat vizionálnak előre. Azt majd az idő eldönti, hogy kinek van igaza, egyelőre azonban úgy tűnik, a bitcoinról lepattannak a kritikák, az árfolyama gyakorlatilag megállás nélkül emelkedik, ma hajnalban pedig átlépte a lélektanilag fontos 10 ezer dolláros határt.

Meglehetősen mozgalmas év áll az elmúlt évek egyik legnagyobb sztorija, a bitcoin mögött, mely árfolyama ma hajnalban átlépte a 10 ezer dollárt, tehát a szuperpénz árfolyama az elmúlt egy évben 900 százalékot (!) szárnyalt.Az alábbiakban az elmúlt egy év fontosabb eseményeit foglaltuk össze: Az év eleje még viszonylag nyugisan indult, a bitcoin ára "csupán" a duplájára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés