Előfizetői tartalom

Itt az ember, aki beborította a Volkswagent

Portfolio
Daniel Carder egy 45 éves mérnök, aki a Nyugat Virginia Egyetemen egy kis kutató csapatot vezet. Elsőre kevesen gondolnák róla, hogy képes térdre kényszeríteni egy világvezető céget, pedig könnyen lehet, hogy pontosan ezt tette: az ő teszteredményeik hívták fel a figyelmet arra másfél évvel ezelőtt, hogy a Volkswagen autóknál valami nincsen rendben.

Az ember, aki kiderítette a Volkswagen csalástDaniel Carder egy 45 éves mérnök, ősz hajjal, szerény külsővel, aki általában sötétkék farmernadrágban szokott megjelenni. Ezek alapján aligha gondolnánk róla, hogy ő az az ember, aki képes térdre kényszeríteni a világ egyik legnagyobb vállalatát. A Nyugat Virginia Egyetemen működő kis kutatócsapata azonban feltehetően pontosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés