Előfizetői tartalom

Itthon is ralival indulhat az év

Portfolio
Bár várható volt, hogy az amerikai döntéshozók meg fognak állapodni a fiscal cliffel kapcsolatban, a befektetők mégis ingen pozitívan fogadták az egyezséget. Ez pedig a tőzsdék teljesítményében is észrevehető, a nyitva levő piacok jelentős pluszokat halmoztak fel. Ennek fényében a hazai börze is emelkedéssel indíthatja a hetet - véli Sőre Balázs, a Buda-Cash üzletkötője.

Igen kedvező a hangulat a részvénypiacokon, a határidős DAX nyitás előtti állása alapján több mint 2 százalékos pluszban nyithat a mutató. A BUX szintén ralival kezdheti a napot, és akár 1 százalék nyereséget is mutathat a kezdő gongot követően. A hét eleji lendület az üzletkötő véleménye szerint a hét második felére alábbhagyhat. A forint is kiveti a részét a hirtelen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés