Előfizetői tartalom

Javította az E-Star papírok ajánlását a Concorde

Portfolio
Mint ismeretes az E-Star lengyel leányvállalata a napokban 36 millió zlotys (8,2 millió eurós) hitelre szóló kötelező finanszírozási ajánlatot kapott a lengyel BZ WBK-tól. Ha lehetővé válik a hitel lehívása, a vállalat likviditási helyzete és eredményének előrejelezhetősége jelentősen javulni fog, ezért a Concorde frissítette értékelési modelljét és eredményvárakozását.

Az idei évre 8,3 millió euró, a jövő évre pedig 10,2 millió euró EBITDA-t vár az elemző, ami 28,5%-os, illetve 22,9%-os éves növekedésnek felel meg. A 2012-es javulás a központi költségek jelentős csökkentésének, a lengyelországi Mielecben működő gázmotor egész évben történő üzemelésének és a Rába projekthez kapcsolódó bérleti díjak megspórolásának köszönhető....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés